(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Hamid Sapayev Kazakovich - o`z kasbini qalbdan sevgan, har bir bosib o`tga yo`lida ezgulik urug`ini sochgan inson. Ushbu maqolada uning bolalik yillari, kasbiy shakllanishi, ijodiy va rahbarlik faoliyati bilan bir qatorda, insoniy qadriyatlari, oilaviy muhiti va jamiyatdagi o`rni keng yoritilgan.