(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqala Dariko Djańabaevanıń kompozitorlıq jumısları, koplegen vokal shıǵarmaları olardan biri “Meni umıt deyseń” shıǵarması mazmunı hám garmonik analizi háqqında aytıp ótilgen.