(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqala Japaq shamuratovtıń omırı hám dóretıwshiligı, dóretken shıǵarmaları, Alımjan Xalimov benen birgelikte islesken waqıtları hámde qanday shıǵarmalar dóretkeni haqqında sóz etıledi.