(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqala qaraqalpaq namalarınıń tiykarı ne zatta ekenligi , qaraqalapaq namalar tiykarınan alınıp jazılǵan shıǵarmalar . Jas kompazitorlar romans janrında dóretiwshiligi hám romans janrı haqqında maǵlıwmatlar aytılǵan. Sol qatarda I.Karimovanıń “Watan” romansınıń analizi haqqında sóz etilgen.