(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bul maqala Qaraqalpaq milliy ásbaplarına kiriwshi, tarlı tartqıshlı toparına kiretuǵın “Qobız hám girjek” áspablarınıń kelip shıǵıwı, dúzilisi atqarıw sheberligin hám rawajlanıwı haqqında sóz etilgen. Bul maqala bir neshe kıtaplardan maǵlıwmatlar alınıp jazıńǵan.