(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bu maqolada Volgang Amadey Motsart, sonata janrining tuzilishi, op.309 n7 C-dur sonatasida birinchi marotaba musiqada haqiqiy odamni tasvirlashga uringanligi va birinchi bo`limining qisqacha tahlili haqida bayon qilingan.