(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bo’lajak muhandislarning kasbiy faoliyatida yuzaga keladigan ilmiy-texnik hamda amaliy muammolarni hal qilish va tahlil qilish imkoniyatiga ega bo’loshlari uchun axborot va pedogogik texnologiyalar integratsiyasi asosida talabalarning kasbiy kompitentligini rivojlantirish orqali o’qitish sifatini ta’minlash va nazorat qilishning ahamiyati haqida ma’lumotlar keltirilgan.