(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada Yadro nurlanishlarning ta’sirlari, radiatsion xavfsizlik normalari,yadro nurlanishlarning tibbiyotda qo’llanilishini tushuntirishda Venn diagrammasi metodining afzalliklari bayon etilgan