(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Инсон дунёга бир марта келади.Унинг томонидан бунёдга келган яхшилик эса бир умр ёддан чиқмайди. Чунки, эзгулик абадийдир.Зеро шундай экан , биз ҳам ўз аждодларимиз каби келажак авлодга муносиб мерос қолдиришимиз даркор. Зеро, она-Ватаннинг кўҳна ўтмиши, бой тарихидан сўзловчи тилсиз гувоҳлар-осора атиқалар, ўтмишда ўтган буюк алломалар,мусаввирлар, олимлар, улар қолдирган нодир ноёб, бизгача сақланиб қолган меъморий обидалар, мақбаралар айниқса ўсиб келаётган ёш авлодга аждодлар кечмишидан хабар уларни асраб-авайлаш бизларнинг бурчимиздир.