(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Бу китобни бошқача қилиб қайғу-алам китоби ҳам деса бўлади, чунки бу китоб ўзида ер юзидаги йўқолиб кетаётган ҳайвон ҳамда ўсимлик турларини,зотларини ва навларини ўзида мужассамлаштирган. Уларнинг ер юзидан йўқолиб кетиши шунчаки йўқотиш эмас, балки, она табиат мувозанати, боғлиқ гўзаллиги ва энг асосийси инсоннинг ўз манфаатларидан жудо бўлиши жараёнидир.Ҳа, сиз гап нима ҳақада эканлигини топдингиз! “Қизил китоб”!