(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Allium turkum o’simliklarining Sarimsoq piyoz yoki Allium sativum, Oddiy piyoz yoki Allium cepa, Allium victorialis – Tog’ piyozi, Allium suworowii turlarining shifobaxsh xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan.