(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ishda cheksiz miqdordagi to‘plamlar ustida bajariladigan asosiy amallar, ularning xossalari va matematik nazariyadagi o‘rni ko‘rib chiqiladi. To‘plamlar nazariyasi asosida qo‘llaniladigan bir qancha operatsiyalar, jumladan birlashma, kesishma, farq va kartesian ko‘paytma kabi amallar tahlil qilinadi. Shuningdek, cheksiz to‘plamlar bilan ishlashda paydo bo‘ladigan xususiyatlar, ularning funktsiyalar va relatsiyalar bilan bog‘liqligi, hamda matematik mantiq va kombinatorika sohalaridagi qo‘llanilishi muhokama qilinadi. Tadqiqotda amaliy misollar orqali cheksiz to‘plamlar ustidagi amallarni tushunish va ulardan foydalanish yo‘llari yoritilgan.