(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada mantiq algebrasida muhim o‘rin tutuvchi monoton funksiyalar tushunchasi bayon etiladi. Monoton funksiyalarning ta’rifi, asosiy xossalari, mantiqiy amallar bilan bog‘liqligi hamda ularning mantiqiy sxemalar va hisoblash nazariyasidagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, monoton funksiyalarning qo‘llanilish sohalari yoritib beriladi.