(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada yopiq va chekli [a,b][a,b][a,b] kesmada aniqlangan uzluksiz funksiyalar to‘plami C[a,b]C[a,b]C[a,b] ning algebraik va funksional-analitik strukturalari batafsil o‘rganilgan. Ushbu to‘plamning vektor fazo, halqa, kommutativ birlikli algebra, normallangan fazo, Banax fazo va Banax algebra sifatidagi xossalari nazariy asosda yoritilgan. Bundan tashqari, tartibli struktura, Riesz fazo, ideallar va ostalgebralar masalalari keng ko‘rib chiqilgan. Maqola funksional analiz va matematik analiz fanlari uchun muhim nazariy ahamiyatga ega.