(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ishda internet to‘lov tizimlari, ularning mazmuni, asosiy funksiyalari va zamonaviy to‘lov infratuzilmasidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, bank kartalari, elektron hamyonlar, mobil to‘lovlar, internet-banking, kriptovalyutalar va to‘lov shlyuzlari kabi internet to‘lov tizimlarining turlari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Internet to‘lov tizimlarining afzalliklari, kamchiliklari, qo‘llanilish sohasi hamda axborot xavfsizligi talablari ham ko‘rib chiqiladi.