(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ishda yaqinlashuvchi ketma-ketliklar to‘plamida aniqlanadigan algebraik strukturalar o‘rganiladi. Ketma-ketliklar ustida qo‘shish va skalyar ko‘paytirish amallari orqali vektor fazo xossalarining bajarilishi tahlil qilinadi. Shuningdek, yaqinlashuv tushunchasi bilan bog‘liq holda normallangan fazolar, metrik fazolar va to‘liq fazolarning algebraik va topologik xususiyatlari yoritiladi. Natijada yaqinlashuvchi ketma-ketliklar to‘plami funksional analizning muhim obyekti sifatida qaraladi.