(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim tizimining oldidagi vazifalaridan biri- mustaqil O’zbekistonning xozirgi ta’lim tizimlarini istiqlol ruxi bilan takomillashtirish, uni o’zimizning mumtoz pedagogika an’analari bilan boyitish, chet el pedagogikasidagi ilgor jixatlarni o’zlashtirish, yangi - yangi samarali o’quv predmetlarini ta’lim tarkibiga kiritish bilan jaxon davlat standartlari darajasiga olib chiqishdir.