(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqola karbonsiz energiya tizimlarini rivojlantirish strategiyalarini o‘rganadi. Unda qayta tiklanuvchi energiya manbalarini joriy etish, iqlim siyosati, energiya samaradorligini oshirish va moliyaviy mexanizmlar bilan qo‘llab‑quvvatlash yo‘llari tahlil qilinadi.