(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolamda qayta tiklanuvchi energiya manbalarida avtomatlashtirish texnologiyalarining ahamiyati va istiqbollari yoritilgan. Maqolada shamol va quyosh energetikasi misolida avtomatlashtirilgan boshqaruv tizimlarining ishlash prinsipi, ularning energiya samaradorligini oshirishdagi roli hamda ekologik xavfsizlikni ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilingan. Shuningdek, kelajakda sun’iy intellekt, aqlli sensorlar va masofadan boshqarish texnologiyalarining qayta tiklanuvchi energetika sohasida keng qo‘llanilishi haqida fikrlar bayon etilgan.