(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada O‘rta Osiyo hududidagi qoyatosh suratlarining xususiyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida qoyatosh tasvirlarida aks etgan odamlar, jang va qurollar, kiyim-kechak, xo‘jalik buyumlari hamda yovvoyi va xonaki hayvonlar tasvirlari ilmiy jihatdan yoritilgan.