(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada maktab o‘quvchilarining jismoniy tarbiya darslarida ijtimoiy faolligini oshirishda oila va maktab o‘rtasidagi hamkorlikning ahamiyati va samarali shakllari tahlil qilinadi. Tadqiqotda o‘quvchilarning sport mashg‘ulotlarida faol ishtirokini rag‘batlantirish uchun ota-onalar va pedagoglar o‘rtasidagi kommunikatsiya, qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari va tashkiliy strategiyalar o‘rganilgan.