(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada maktab o‘quvchilarining jismoniy tarbiya darslarida ijtimoiy faolligini oshirishda oila va maktab hamkorligining samarali usullari hamda pedagogik strategiyalarning ro‘li tahlil qilinadi. Tadqiqotda o‘quvchilarning sport mashg‘ulotlarida faol ishtirokini rag‘batlantirish uchun qo‘llaniladigan metodlar, ota-onalar bilan pedagoglar o‘rtasidagi muloqot va qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari o‘rganiladi.