(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada elektr tarmoqlari infratuzilmalarining va sun’iy intelekt tizimlar xususiyatlarini o‘rganuvchi muhim ilmiy ma’lumotlar taqdim etilgan. Sun’iy intellektning elektr energiya tizimlarida tashkil etilishi va ularning vazifalari yoritib berilgan.