(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada elektr transport vositalarida ishlatiladigan motorlarning zamonaviy texnologiyalari va optimizatsiya usullari tahlil qilinadi. Elektr motorlarning samaradorligini oshirish, energiya tejamkorligini yaxshilash va ishlash barqarorligini ta’minlash bo‘yicha innovatsion yechimlar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, turli tipdagi elektromotorlar va ularning transport vositalarida qo‘llanilishi solishtirma tarzda taqdim etilgan.