(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola talabalar uchun vaqtni samarali boshqarishning eng muhim tamoyillari yoritiladi. Maqola o’qish jarayonini tartibga solish, ortiqcha stressni kamaytirish va o’qish samaradorligini oshirishda qo’llaniladigan oddiy va amaliy strategiyalarni tushuntiradi. Shuningdek, rejalashtirish, ustivorlik belgilash, chalg’ituvchi omillarni kamaytirish va sog’lom muvozanatni saqlash bo’yichatavsiyalarkeltiriladi.