(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada pul islohotlari tushunchasi, ularning iqtisodiy mazmuni va ahamiyati yoritib berilgan. Pul islohotlarining asosiy turlari, o‘tkazilish sabablari hamda milliy iqtisodiyot barqarorligini ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, pul islohotlarining inflyatsiya jarayonlari, pul muomalasi va aholi farovonligiga ta’siri ilmiy jihatdan asoslab beriladi.