(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek dialektologiyasining muhim tarmog‘i — areal lingvistika va uning metodologik asosi bo ‘lgan izoglossalar haqida so‘z boradi. Tadqiqotda Namangan viloyati Mingbuloq tumani hududida yashovchi qarluq lahjasiga xos dialektal xususiyatlar, ularning fonetik, morfologik va leksik sathdagi izoglossalari tahlil qilingan.