(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada voyaga yetmaganlar jinoyatchiligining psixologik sabablari tahlil etilgan, profilaktik ishlarning dolzarb muammolari ko’rib chiqilgan va oldini olish bo’yicha psixologik yondashuvlar taklif etilgan. O’zbekiston kontekstida oila va jamiyatning roli ta’kidlangan.