(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada antibiotiklar, ulardan foydalanish qonun-qoidalari, foyda va xavf omillari, noto’g’ri foydalanilganda yuzaga keladigan allergik reaksiyalar haqida ma’lumot berilgan.