(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Bugungi kunda O‘zbekiston taraqqiyotning mutlaqo yangi bosqichiga qadam qo‘ymoqda. “Yangi O‘zbekiston” g‘oyasi jamiyat hayotining barcha jabhalarida — siyosat, iqtisodiyot, ta’lim, ilm-fan va madaniyat sohalarida chuqur va izchil islohotlar amalga oshirilayotganini anglatadi. Ushbu islohotlarning markazida esa inson manfaatlari, xususan, yoshlar va talabalar turadi. Chunki har qanday davlatning ertangi kuni bilimli, tashabbuskor, zamonaviy tafakkurga ega bo‘lgan yoshlarga, avvalo talaba-yoshlarga bog‘liqdir. So‘nggi yillarda Yangi O‘zbekistonda talabalarga yaratilayotgan imkoniyatlar ko‘lami kengayib, ularning sifatli ta’lim olishi, o‘z qobiliyat va salohiyatini ro‘yobga chiqarishi hamda jamiyatda munosib o‘rin egallashi uchun mustahkam poydevor yaratildi.