(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada sinonimlar haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, ularning uslubiy bo’yoqdorligi, ijobiy va salbiy baholari hamda sinonimlar vositasida darsda turli metodlarni tadbiq etish borasida fikrlar yuritilgan.