(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ona tili darslarini samarali tashkil etish, bu jarayonda qo’llash mumkin bo’lgan interfaol metodlar, zamonaviy metodlar, didaktik o’yinlar va interaktiv usullar borasida so’z boradi. Shuningdek, ona tili darslarida foydalanish uchun metodik o’yinlarning ayrimlaridan namunalar keltirildi.