(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o’yinning bola hayotidagi ahamiyati,bolalar o’yin orqali nimalarga erisha olishi,o’yin bolani qanchalik rivojlantia olishi haqida fikrlar yoritilgan.Ushbu maqola ota-onalar va tarbiyachi pedagoglarga tavsiya etiladi