(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Zamonaviy stomatologiyada tish rangini aniqlovchi qurilmalar — Dental Color Comparator va spektrofotometrlarning klinik amaliyotdagi ahamiyati va raqamli optik texnologiyalar an’anaviy vizual baholashdagi subyektivlikni kamaytirishi, rang tanlash aniqligini oshirishi va estetik davolash sifatini yaxshilashi haqida ma`lumot beradi. Zamonaviy yutuqlar — sun’iy intellekt, CAD/CAM integratsiyasi, raqamli monitoring va biomimetik yondashuv bilan bog‘langan holda tish rangini aniqlovchi apparatlarning yangi imkoniyatlari ko‘rsatib berilgan va qurilmaning estetika va klinik samaradorlikda muhim diagnostik vosita ekanligini asoslab beradi.