(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Iroda patologiyasi tushunchasi, irodaning normal psixik faoliyatdagi o‘rni hamda uning buzilish shakllari batafsil yoritilgan. Iroda buzilishlarining klinik ko‘rinishlari, psixik va organik omillar bilan bog‘liqligi, ruhiy kasalliklar tarkibida namoyon bo‘lishi chuqur tahlil qilingan. Shuningdek, iroda patologiyasining shaxs faoliyati, ijtimoiy moslashuv va mehnat qobiliyatiga ta’siri ochib berilgan.