(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ommaviy bank xizmatlarining raqamlashuvi mijozlarning moliyaviy savodxonlik darajasiga ta’sirini oʻrganish. Tadqiqot raqamli texnologiyalarning moliyaviy savodxonlikka ijobiy va salbiy ta’sirlarini aniqlaydi.