(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Hozirgi ta’lim raqamlashtirilmoqda va pedagoglar faqat dars beruvchi emas, balki zamonaviy texnologiyalarni puxta ishlata oladigan mutaxassisga aylanmoqda. Maqolada axborot-kommunikatsiya texnologiyalari pedagogik kompetentlikni qanday oshirishi, interfaol darslar yaratish va o‘quvchilarning mustaqil fikrlashini rivojlantirish imkoniyatlari ko‘rsatildi. Shu bilan birga O‘zbekistonda sirtqi ta’lim o‘rniga onlayn va aralash ta’lim joriy qilinishi, bulutli platformalardan foydalanish va pedagoglarni malaka oshirish tizimi orqali ta’lim sifati sezilarli oshayotkanligi haqida ham sõz boradi.