(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada o‘zbek milliy liboslarining genetik ildizlari, matoshunoslik xususiyatlari va hududiy-etnografik jihatlari batafsil tahlil qilinadi. Maqolada milliy kiyimning nafaqat moddiy madaniyat obyekti, balki ijtimoiy semantika va zamonaviy san’at sintezi sifatidagi o‘rni yoritib berilgan.