(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada texnika xavfsizligi tizimining nazariy va amaliy asoslari, uning ishlab chiqarish samaradorligiga ta’siri hamda inson omilini himoya qilishdagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, xavfsizlik texnikasining asosiy maqsad va vazifalari zamonaviy standartlar doirasida yoritib berilgan.