(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada boshqaruv va yetakchilik tushunchalarining mazmuni, ularning o‘zaro bog‘liqligi hamda zamonaviy tashkilotlar faoliyatidagi ahamiyati yoritib berilgan. Boshqaruvning asosiy funksiyalari va yetakchining muhim shaxsiy fazilatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, boshqaruv va yetakchilik o‘rtasidagi farqlar ochib berilib, samarali rahbar uchun ushbu ikki jihatning uyg‘unligi muhim ekanligi asoslab beriladi. Maqola boshqaruv sohasida ta’lim olayotgan talabalar, rahbarlar va ushbu mavzuga qiziquvchilar uchun mo‘ljallangan.