(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy sharoitda biznesni tashkil etish va uni rivojlantirishning asosiy imkoniyatlari, mexanizmlari va omillari tahlil qilinadi. Bozor iqtisodiyoti sharoitida tadbirkorlik faoliyatining o‘rni, kichik va o‘rta biznesning iqtisodiy taraqqiyotdagi ahamiyati, innovatsiyalar, raqamli texnologiyalar va davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlash masalalari keng yoritilgan. Shuningdek, biznesni samarali boshqarish, moliyaviy resurslardan oqilona foydalanish, marketing strategiyalarini ishlab chiqish hamda raqobatbardoshlikni oshirish yo‘llari ko‘rib chiqilgan. Maqola talaba va tadqiqotchilar uchun nazariy hamda amaliy ahamiyatga ega.