(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Xalqimizning asrlar davomida shakllanib kelgan boy estetik merosini oʻrganish jarayonida ajdodlarimiz yaratgan yuksak maʼnaviyat yoshlarni estetik ruhda tarbiyalashda dolzarb masalaga aylandi. Bu borada Аlisher Navoiyning yoshlar estetik tarbiyasini islom dini bilan bogʻliq aytgan gʻoyalari muhim ahamiyatga egadir. Shu boisdan Аlisher Navoiy xalqimizning ongi va tafakkuri, badiiy madaniyati tarixida butun bir davrni tashkil etadigan buyuk shaxs, milliy adabiyotimizning tengsiz namoyandasi, millatimizning gʻururi, shaʼnu sharafini dunyoga tarannum qilgan oʻlmas soʻz sanʼatkoridir.