(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada respublikamiz hisob tizimida davr xarajatlari tarkibida aks ettiriladigan asosiy vositalar amortizatsiya xarajatlarini hisobga olish hamda ularning auditini amalga oshirishning muhim jihatlari yoritib berilgan. Shuningdek, amortizatsiya xarajatlari hisobini yuritish va audit jarayonini yanada samarali tashkil etish hamda takomillashtirishga qaratilgan ilmiy-amaliy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.