(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada Qashqadaryo vohasining muhim iqtisodiy va siyosiy hududlaridan biri hisoblangan Shahrisabzda mavjud bo’lgan tarixiy obidalar, ularning bunyod etilishi tarixi hamda bugungi kunda saqlanishi xususida ba’zi mulohazalar keltirilgan.