(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatining Kitob, Shahrisabz (Qadimgi Kesh) va Qarshi (Nasaf) kabi hududlarida mavjud arxeologik yodgorliklar va ularning tarixiy ahamiyati, bugungi kunda saqlanishi, haqida ba’zi mulohazalar keltirilgan.