(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida sun’iy intellekt (SI) texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati va uning ta’limni individuallashtirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Tadqiqotda an’anaviy "barchaga bir xil yondashuv" modelidan voz kechib, har bir talabaning o‘zlashtirish darajasi, qiziqishlari va o‘rganish uslubiga moslashuvchi adaptiv o‘qitish tizimlari ko‘rib chiqiladi.