(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Og’ishgan xulq tushunchasini biz eng avval shaxs axloqining turli shakillari, unga insoniy sifatlarning barcha xususiyatlarini o’zida jam qilgan va mutaxasislar tomonidan ularning tahlillari va izlanishlari natijasida tavsif va tariflarni ko’rib chiqishdan boshlaymiz.