(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kesmaning ikki chetida buziladigan to’rtinchi tartibli oddiy differensial tenglama uchun chegaraviy masalalar bayon qilingan va bu masala yechimi Grin funksiyalar usuli bilan topilgan.