(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada, Kurzin Mixailning hayoti va ilmiy faoliyati san’atshunoslik va madaniyat tarixi kontekstida tahlil qilinadi. Maqolada olimning san’at va jamiyat o‘rtasidagi bog‘liqlik haqidagi nazariy qarashlari hamda uning ilmiy metodologiyasi yoritiladi. Shuningdek, maqolada Kurzin Mixail ijodining zamonaviy san’atshunoslik rivojiga qo‘shgan hissasi umumlashtirib baholanadi.