(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Agar hujjatlarni nusxalash, chop etish va skanerlashi mumkin bo’lgan ko’p qirrali uy yoki ofis uskunalarini qidirayotgan bo’lsangiz, o’zingizga printer, skaner va nusxa ko’chirishni o’z ichiga olgan MFP-ga etibor bering. Printerlar singari, ular lazer yoki siyohli bo’lishi mumkin.